BAĞCILAR EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ

25.10.2013 saat:22.00 – 23.00 arası yapmış olduğumuz izlenimde,Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi doktorları ve çalışan personeli,  vatandaşa vermiş olduğu hizmette güler yüzlü ve özverili çalışmalarından dolayı yönetimini ve çalışanlarını tebrik eder,çalışmalarında başarılar dileriz.

Ayrıca böyle bir güzide hastanenin,asayiş ve güvenlik açısından KENT GÜVENLİK‘i bünyesine katması isabetli bir seçimdir.Kent güvenlik yönetimini ,o tarihte çalışan güvenlik personelinin amirlerini ve çalışanlarını güler yüzlü ve asli görevini layiki ile yaptığını izlenimlerimizde gördük.Kendilerini tebrik eder,aynı heyecanla çalışmalarının devamını temenni ederiz.

Saygılarımızla,

Emekli Polisler Yardımlaşma Derneği